Historische overnachting in Leuven.
Het gezellige Leuven biedt een ware schat aan cultureel historisch erfgoed op een kleine oppervlakte. Ideaal dus om te voet of met de fiets te ontdekken. Wie moe is van al dat ontdekken, kan op de milieuvriendelijke zonnetrein stappen. In Leuven is het heerlijk kuieren langs niets dan prachtige architectuur. De toren beklimmen van de universiteitsbibliotheek voor een prachtig zicht over de stad. Picknicken in de schaduw van het Kasteel van Arenberg of de Abdij van Park. Balanceren over de kinderkopjes van het historische Groot Begijnhof. Genieten van het bier waarvoor Leuven zo bekend staat. Of shoppen in de unieke boetieks die er te vinden zijn. Leuven is bele(u)ven! En uw citytrip is pas compleet met een overnachting in één van de prachtige historische hotels die Leuven rijk is.

Martin’s Klooster Hotel ****

Martin’s Klooster Hotel is een uniek en charmant hotel in het historische centrum van Leuven. Het is rustig gelegen en toch vlak bij de Oude Markt en de Kruidtuin. Het hotel is gevestigd in een voormalig 16de-eeuws klooster. Vandaag is het een beschermd gebouw waar toch tal van historische accenten bewaard zijn gebleven, waaronder de koetspoort. Elke kamer van het hotel is uniek en beschikt over het nodige moderne comfort. De mooie binnentuin maakt uw historisch verblijf hier compleet.

Vanaf 134 EUR per nacht in een standaard 2-persoonskamer, op basis van logies alleen.

The Fourth ****

The Fourth ligt pal aan de Leuvense Grote Markt, vlak naast het historische stadhuis en de imposante Sint-Pieterskerk. Het unieke gotische gebouw ‘Tafelrond’, ooit o.a. een gildenhuis en theater, werd recent grondig gerenoveerd. Vandaag dient het als hotel met 42 unieke kamers. Ze stralen stuk voor stuk luxe uit met een badkamer in marmer en enkel de nieuwste technologische snufjes. Het hotel heeft ook een toprestaurant, Tafelrond, gekend voor de gastronomische Belgische keuken.

Vanaf 164 EUR per nacht in een deluxe 2-persoonskamer, op basis van logies alleen.
Vanaf 207 EUR per nacht in een deluxe 2-persoonskamer met ontbijt.

Wilt u Leuven graag op een andere manier ontdekken?

Geen probleem, naast uw hotelreservatie kunnen wij ook zorgen voor een offerte op maat inclusief een aantal leuke activiteiten. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Neem contact op met uw Omnia Travel reiskantoor voor meer informatie of vraag via de knop hieronder uw vrijblijvende offerte aan.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending
Boek hier uw hotel in Leuven online

Wilt u Leuven graag met een groep vrienden of collega’s ontdekken?

Geen probleem, ons departement groepsreizen & incentives kan ook voor u een offerte op maat uitwerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een seminarie in het unieke historische decor van Martin’s Klooster Hotel? Of liever langs alle Leuvense brouwerijen fietsen als teambuilding? Alles is mogelijk. Neem contact op met focusflanders@omniatravel.be.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De vanafprijs is op basis van het aangegeven kamertype en de vermelde verblijfsformule. Verblijfstaksen zijn niet inbegrepen en moeten ter plaatse betaald worden.

Deze aanbieding ‘Historische overnachting in Leuven’ valt onder de reisvoorwaarden van Omnia Travel en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.