Fietsvakantie in de Westhoek.
De streek rond Poperinge, in het uiterste westen van België, is een echte aanrader om met de fiets te ontdekken. Het is een ideale uitvalsbasis voor een actieve verkenning van de West-Vlaamse heuvels en Frans Vlaanderen. Ieper ligt op slechts 15 km, de Belgische Kust op 30 km. De Abdij van Westvleteren, de militaire begraafplaats van Lijssenthoek, de Franse stad Cassel… Het zijn enkele van de vele mogelijke stops tijdens een fietstochtje door de prachtige streek. Ook wie geïnteresseerd is in WO I kan in de omgeving heel wat bezoeken. Wij raden u aan om te overnachten iets buiten Poperinge in het rustige Watou en te kiezen voor een tof 3-daags fietsarrangement. 2 overnachtingen, ontbijt en 2 x een 3-gangendiner zijn inbegrepen. U ontvangt ook een boekje met mogelijke fietsroutes.

209 EUR per persoon (3d/2n), inclusief ontbijt en diner

Watou – Hotel Callecanes ***

Hotel Callecanes is rustig gelegen in het plaatsje Watou, op enkele km van Poperinge. De Belgisch-Franse grens ligt vlakbij. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van het nodige comfort met o.a. gratis wifi. Sommige kamers hebben een eigen terras. Het hotel heeft ook een gezellige bar, een mooie tuin en een zonneterras. In Restaurant Callecanes geniet u van lekkere streekspecialiteiten en een klassieke keuken. Het hotel heeft ook nog een binnenzwembad met ligstoelen en een kleine wellness. Gratis parking is aanwezig. In dit hotel geniet u van gastronomie, gastvrijheid en grenzeloze uitzichten.

Het is mogelijk om via het hotel (elektrische) fietsen te huren. Dat moet minstens 48 uur op voorhand doorgegeven worden.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is op basis van verblijf in een kamer met dubbele bezetting voor 2 nachten, inclusief ontbijt, 2 x 3-gangendiner en fietsroutes. Individueel verblijf vanaf 72,50 EUR p.p.p.n., inclusief ontbijt. Verblijfstaksen van ca. 1,50 EUR p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

Deze aanbieding ‘Fietsvakantie in de Westhoek’ valt onder de reisvoorwaarden van Gallia en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.