The Lion king & Jungle festival.
Deze zomer beleven bezoekers in het Disneyland® Paris een gloednieuw en swingend seizoen: The Lion King & Jungle Festival van 29 juni t.e.m. 22 september 2019. Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan u met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book. Wilt u van deze aanbieding genieten? Boek dan vóór 10 juli uw verblijf tussen 29 juni en 30 september 2019.

Tot 30% korting op uw verblijf en kinderen gratis t.e.m. 11 jaar (*)

The Lion King & Jungle Festival

Als u houdt van geweldige avonturen dan gaat u brullen van plezier tijdens The Lion King & Jungle Festival, het feestelijke nieuwe seizoen in Disneyland® Paris van 30 juni t.e.m. 22 september 2019. Laat u onderdompelen in de wilde jungle dankzij interactieve ervaringen die de beroemde verhalen van The Lion King en The Jungle Book op een verrassende manier tot leven brengen.

Brul mee met The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Trek op expeditie naar de Pride Lands in Disneyland® Paris en geniet met het hele gezin van de beroemde scènes uit The Lion King met een verrassende twist. Laat u betoveren door de meeslepende ritmes tijdens een exclusieve en gloednieuwe podiumshow. Spring, swing of brul mee en bouw een feestje op de tonen van de beroemde liedjes van de Pride Rock.

Kroon uzelf tot koning van de swing tijdens The Jungle Book Jive muziekshow

Pak uw rugzak in en vertrek op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indische jungle tijdens deze extravagante muziekshow. Denkt u dat The Jungle Book u niet meer kan verrassen? Laat u dan overdonderen door 4 nieuwe fantastische en nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een verrassende wending geven.

Dans mee op het meeslepende ritme van Timon’s ‘MataDance’

Swing naar Adventureland en leer samen met Timon, Pumbaa en de anderen de juiste passen voor Timon’s ‘MataDance’. In een vrolijke festivalsfeer oefent u uw danspassen terwijl Pumbaa zijn beste flauwe grappen vertelt.

Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village

Vrolijkheid gegarandeerd als u de meeslepende drumbeats hoort en interactieve muzikale momenten beleeft in een typisch Afrikaans dorp. Grijp uw kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé met de hulp van de Djembé Academy en te springen, swingen en shaken op de fantastische beats van de Hakuna Matamtams.

Ontdek The Lion King Signature Experience

Word een VIP van de Pride Rock en beleef The Lion King & Jungle Festival als een koning met deze nieuwe Signature Experience. Elke dag zijn er slechts een beperkt aantal van beschikbaar, dus boek meteen voordat ze op zijn! Boek vóór 19 september 2019, op basis van beschikbaarheid. Voor 99 EUR per persoon krijgt u al deze vorstelijke extra’s:

  • de beste zitplaatsen voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands
  • een drumsessie
  • een privé-ontmoeting met Minnie in haar Jungle Jive outfit
  • een lunch in gezelschap van Rafiki en Mickey in Restaurant Hakuna Matata
  • een collector’s beker van The Lion King als souvenir, gevuld met een speciaal drankje, en een verrassend bericht van Simba
  • een cadeaubon van 15 EUR per persoon, inwisselbaar in de boetieks en restaurants van de Disney Parken

Maak de magie compleet en ontmoet Figuren uit de klassieke Disney verhalen

Houd uw ogen wijd open en kijk uit naar de beroemde gezichten uit The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland Park. Breng een magisch moment door met uw favoriete Disney Figuren. Schud de hand van de wijze Rafiki of zing mee met Koning Lowietje, de enige echte ‘Koning van de Swing’. Ze willen u dolgraag ontmoeten!

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

(*) Aanbieding geldig onder voorwaarden. Meer info via uw Omnia Travel reiskantoor.
Boek vóór 10 juli 2019 uw verblijf. De aanbieding is geldig voor aankomsten van 29 juni t.e.m. 30 september 2019.
The Lion King Signature Experience is beperkt beschikbaar, uitsluitend in aanvulling op een verblijf met een aankomst in de periode van 30 juni t.e.m. 20 september 2019. Het beschikbare aantal is afhankelijk van de capaciteit van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands per aankomstdatum. ©Disney