//Disney’s early booker – Summer edition

Disney’s early booker – Summer edition

Deze zomer beleven bezoekers in het Disneyland® Paris een gloednieuw en swingend seizoen: The Lion King & Jungle Festival van 29 juni t.e.m. 22 september 2019. Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan u met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book. Wilt u van deze aanbieding genieten? Boek dan vóór 24 april uw verblijf t.e.m. 30 september 2019.

Tot -35% op uw verblijf en gratis voor kinderen tot 12 jaar(*)

The Lion King & Jungle Festival

Als u houdt van geweldige avonturen dan gaat u brullen van plezier tijdens The Lion King & Jungle Festival, het feestelijke nieuwe seizoen in Disneyland® Paris van 30 juni t.e.m. 22 september 2019. Laat u onderdompelen in de wilde jungle dankzij interactieve ervaringen die de beroemde verhalen van The Lion King en The Jungle Book op een verrassende manier tot leven brengen.

Brul mee met The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Trek op expeditie naar de Pride Lands in Disneyland® Paris en geniet met het hele gezin van de beroemde scènes uit The Lion King met een verrassende twist. Laat u betoveren door de meeslepende ritmes tijdens een exclusieve en gloednieuwe podiumshow. Spring, swing of brul mee en bouw een feestje op de tonen van de beroemde liedjes van de Pride Rock.

Kroon uzelf tot koning van de swing tijdens The Jungle Book Jive muziekshow

Pak uw rugzak in en vertrek op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indische jungle tijdens deze extravagante muziekshow. Denkt u dat The Jungle Book u niet meer kan verrassen? Laat u dan overdonderen door 4 nieuwe fantastische en nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een verrassende wending geven.

Dans mee op het meeslepende ritme van Timon’s ‘MataDance’

Swing naar Adventureland en leer samen met Timon, Pumbaa en de anderen de juiste passen voor Timon’s ‘MataDance’. In een vrolijke festivalsfeer oefent u uw danspassen terwijl Pumbaa zijn beste flauwe grappen vertelt.

Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village.

Vrolijkheid gegarandeerd als u de meeslepende drumbeats hoort en interactieve muzikale momenten beleeft in een typisch Afrikaans dorp. Grijp uw kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé met de hulp van de Djembé Academy en te springen, swingen en shaken op de fantastische beats van de Hakuna Matamtams.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

(*) Aanbieding geldig onder voorwaarden. Meer info via uw Omnia Travel reiskantoor.
Boek vóór 24 april 2019 uw verblijf. De aanbieding is geldig voor aankomsten van 29 juni t.e.m. 30 september 2019.

Welkom op onze website