The Lion King & Jungle Festival. Boek vóór 23 april 2020 uw verblijf.
Brul van plezier tijdens het nieuwe swingende seizoen van The Lion King & Jungle Festival en ontmoet de figuren uit de wildernis. The Lion King & Jungle Festival gaat door van 20 juni t.e.m. 13 september 2020.

Tot 35% korting op uw verblijf en kinderen gratis t.e.m. 11 jaar (*)

Swing mee met de show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’

Kom naar Frontierland en beleef de beroemde scènes uit The Lion King zoals u ze nooit eerder hebt gezien. Droom weg op de meeslepende ritmes van de djembés en drums bij de gloednieuwe show, alleen te zien in Disneyland Paris. Swing, spring en brul van plezier wanneer de zangers, dansers en acrobaten in de kostuums van Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar de beroemde liedjes van de Pride Rock voor uw ogen tot leven brengen.

Swing mee tijdens de muzikale parade ‘The Jungle Book Jive’

Bereid u voor op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle met deze muzikale parade. Kent u The Jungle Book al op uw duimpje? Laat u dan verrassen door de toevoeging van vier nog nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney-verhaal een geheel nieuwe swing geven. Haak in met Baloe, Koning Lowietje en hun maatjes voor een vrolijke jungledans en help Mickey en zijn vrienden bij hun mysterieuze ontdekkingstocht door een fantastisch dierenrijk.

Dans mee op het meeslepende ritme van Timon’s ‘MataDance’

Huppel en zet uw beste beentje voor met Timon, Pumbaa en de andere dansers om Timon’s ‘MataDance’ te leren. De festivalsfeer vult het park terwijl u de danspassen onder de knie krijgt en Pumbaa zijn beste grappen vertelt. Kunt u uw lach inhouden en uw vrienden verbazen met uw fantastische moves?

Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village

Laat u meevoeren door de vrolijke meeslepende drumbeats en interactieve muzikale animaties in een dorpje in Afrikaanse stijl. Dit is ook uw kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé bij de Djembé Academy. Haakt u in voor een uitbundige jungledans met Koning Lowietje?

Proef de sfeer van Afrika in restaurant ‘Hakuna Matata met Mickey en Rafiki’

Stap binnen in een sfeervol restaurant voor een verrukkelijke lunch, waarbij Rafiki en ontdekkingsreiziger Mickey langskomen voor high fives en knuffels. Dit menu is alleen voor de lunch beschikbaar en alleen tijdens The Lion King & Jungle Festival.
Let op: Dit restaurant is erg populair. We raden u aan om van tevoren te reserveren.

Inbegrepen

  • hotelovernachting(en) in een Disney Hotel of Disney Nature Resort
  • tickets voor beide Disney Parken volgens de verblijfsduur
  • gratis toegang tot de parking tijdens uw verblijf

  • fastpass: sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!
  • profiteer van Extra Magic Time

Niet inbegrepen

  • uw verplaatsing van en naar Disneyland® Paris
  • maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
  • toeristentaks
  • een reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

(*) Disney’s beste aanbieding voor de zomer is geldig onder voorwaarden. Meer info via uw Omnia Travel reiskantoor.
Boek vóór 23 april 2020 uw verblijf. Disney’s beste aanbieding voor de zomer is geldig voor aankomsten van 3 juli t.e.m. 30 september 2020.
©Disney