Welkom op onze website

Home/Aanbiedingen/Disneyland Paris – Magische aanbieding zomer 2017

Disneyland Paris – Magische aanbieding zomer 2017

Tot 30% korting op het verblijf + verblijf (hotel & tickets) voor kinderen t/m 11 jaar cadeau !

Boek vóór 13 juli 2017 en geniet van deze schitterende aanbieding.

Bijna 25 jaar geleden opende Disneyland Paris haar deuren.
Om deze speciale gebeurtenis te vieren, hebben Mickey en zijn vrienden tal van nieuwigheden te bieden.

 • Ontdek de gloednieuwe Disney Stars on Parade met als hoogtepunt een vuurspuwende draak!
 • Neem een kijkje in de nieuwe shows van Mickey en zijn vrienden.
 • Reis met Star Wars door de ruimte met de 2 nieuwe attracties Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain
 • Eindig de dag magisch met Disney Illuminations, een licht en geluidshow met vuurwerk, laser effecten en fonteinen met het Kasteel van Doornroosje als decor

Inbegrepen

 • Hotelovernachting(en) in het Disney Hotel van uw keuze
 • Toegangstickets voor de 2 Disney Parken voor elke dag van het verblijf
 • Fast-Pass-service (1)
 • Extra Magische Uren (2)
 • Ontmoetingen met Disney figuren in je Disney Hotel (3)
 • Gratis Shuttle service (3) en gratis parkeren.

Kinderen

 • Kinderen t/m 11 jaar krijgen hun verblijf (hotel + tickets) cadeau!

Details van de aanbieding:

Geldig voor aankomsten van 18 mei t/m 15 oktober 2017 (ook geldig tijdens schoolvakanties)

Boek vóór 13 juli 2017

Wij zorgen ervoor dat uw verblijf in Disneyland Paris extra magisch wordt.
Vraag naar de verschillende formules voor ontbijt, maaltijden in de parken of in het hotel, een dinnershow of een maaltijd met Disney figuren, …
Informeer ook naar de voordelige transportformules en reis per Thalys of TGV richting Disneyland Paris.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

Geldig voor reservaties gemaakt vanaf 10 mei t/m 12 juli 2017.
Geldig voor aankomsten van 18 mei t/m 15 oktober 2017.

Korting geldig op de publieke prijzen van de verblijven, exclusief toeristenbelasting.

Aanbieding geldig in Trapper blokhut en Pioneer blokhut in Disney’s Davy Crockett Ranch; in de Standaard, El Dorado en Rio Grande kamers in Disney’s Hotel Santa Fe®; in de Texas kamers in Disney’s Hotel Cheyenne®; in de Standaard, Montana, Montana Lake Side, Golden Forest, Golden Forest Lake Side en Golden Forest Suite in Disney’s Sequoia Lodge®; in de Standaard, Standaard Lake Side, Compass Club, Compass Lake Side kamers en Compass Club Suites in Disney’s Newport Bay Club®; in de Standaard en Plaza kamers in Disney’s Hotel New York®; in de Classic, Family DLH en Luxury Terrace kamers in het Disneyland® Hotel.

Deze aanbieding is exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting wordt aangerekend voor personen vanaf 18 jaar (op het moment van inchecken) voor elke nacht van je verblijf. Opties, de verzekering en het vervoer kunnen toegevoegd worden maar hierop is de korting niet van toepassing. Aanbieding niet cummuleerbaar met andere aanbiedingen.

Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer en tot maximale bezetting van het aantal personen per kamer. Vermeld bij het boeken de leeftijd van de kinderen op het moment van verblijf. Bij het inchecken zal worden gevraagd om een bewijs van de leeftijd (kinderen t/m 11 jaar op de aankomstdatum).

(1) FASTPASS: laat je klant bij aankomst de “Plattegrond van de Parken” checken om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van het toegangsticket van diezelfde dag. Je klant ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra het vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(2) Extra Magische Uren: op bepaalde dagen kan je klant van extra tijd en magie in het Disneyland Park genieten, wanneer hij een arrangement in een Disney Hotel heeft geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval (tot) 2 uur vóór de reguliere openingstijden voor je klant toegankelijk zijn, zodat je klant gemakkelijker en sneller toegang heeft tot een aantal attracties. Je kunt voor je de Extra Magische Uren (vóór vertrek) nakijken onder Praktische Informatie. Op bepaalde data kan het Walt Disney Studios Park aan de selectie worden toegevoegd, of de betreffende uren van het Disneyland Park vervangen.

(3) Uitgezonderd bij Disney’s Davy Crockett Ranch

Afbeeldingen copyright ©Disney
2017-06-09T12:04:18+00:00