De Belgische Kust – Op vakantie in eigen land.
Voor een leuke vakantie hoeft u het niet altijd in het buitenland te zoeken. Wat dacht u van een vakantie in eigen land? Aan de Belgische Kust bijvoorbeeld. Met haar 13 badplaatsen, elk met hun eigen karakter en charme, heeft onze kust voor elk wat te bieden. Dankzij de vlotte verbinding met trein en kusttram geraakt u zonder zorgen en files op uw bestemming. Aarzelt u omwille van het onvoorspelbare Belgische weer? Laat dat u zeker niet tegenhouden, want de Belgische Kust heeft ook een ruim aanbod activiteiten bij slecht weer. En zeg nu zelf, stevig uitwaaien op het strand heeft ook z’n charme.

1. Blankenberge

Blankenberge is één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische Kust. Hét symbool van Blankenberge is de 350 m lange pier, ideaal om de benen te strekken en even uit te waaien. Daarnaast is er het bekende Sea Life Blankenberge, waar jong en oud meer dan 2.500 dieren kunnen bewonderen. Wie helemaal tot rust wil komen, kan terecht in de natuurgebieden rond Blankenberge.

Vanaf 58 EUR p.p.p.n. in C-Hotel Helios *** inclusief ontbijt.

2. De Panne

In het uiterste westen van de Westkust, vlak aan de Franse grens, ligt De Panne. Deze kleinere badplaats is dankzij het nabije Plopsaland en Plopsaqua ideaal voor gezinnen met kinderen. De Panne is ook ideaal gelegen voor een daguitstap naar Frankrijk, naar bijvoorbeeld Duinkerke. Wandelliefhebbers kunnen dan weer heerlijk tot rust komen in natuurreservaat De Westhoek.

Vanaf 35 EUR p.p.p.n. in C-Hotel Continental *** inclusief ontbijt.

3. Middelkerke

Middelkerke, halverwege tussen Oostende en Nieuwpoort, staat bekend als dé stripgemeente van de Belgische Kust. Elk jaar vindt er een stripfestival plaats en op de dijk staan 17 bronzen stripstandbeelden. In de omgeving van Middelkerke is het heerlijk wandelen en fietsen. Of wat dacht u van een kajaktocht door de polders?

Vanaf 39 EUR p.p.p.n. in C-Hotel Excelsior *** inclusief ontbijt.

4. Nieuwpoort

De kuststad Nieuwpoort, bestaande uit Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad, ligt aan de monding van de Ijzer. Door die ‘strategische’ ligging speelde Nieuwpoort een belangrijke rol in WO I. Aan diezelfde ijzermonding bevindt zich vandaag een groot natuurreservaat van 130 ha met uniek ecosysteem. Verder is Nieuwpoort gekend voor haar grote jachthaven. De lange fiets- en wandelpromenade brengt u gemoedelijk langs de Ijzer tot aan het strand.

Vanaf 53 EUR p.p.p.n. in Hotel Cosmopolite *** inclusief ontbijt.

5. Oostende

Oostende ligt pal in het midden van de Belgische Kust. De koningin der badsteden biedt voor elk wat wils. Er wordt de laatste jaren vooral sterk op cultuur ingezet. De shoppingmogelijkheden zijn daarnaast ruim en in de omgeving kan men wandelen en fietsen. Bovenal blijft Oostende natuurlijk een badstad met zee en strand. Goed of slecht weer? In Oostende valt er altijd wel wat te beleven.

Vanaf 65 EUR p.p.p.n. in C-Hotel Andromeda **** inclusief ontbijt of vanaf 53 EUR p.p.p.n. in C-Hotel Cocoon **** inclusief ontbijt.

6. Brugge

Wie toch liever meer het binnenland opzoekt, kan kiezen voor Brugge. De historische stad is ideaal voor een leuke citytrip in eigen land. Een dagtrip naar de Kust is de perfecte afwisseling voor de stevige portie geschiedenis en cultuur. Met de trein bent u in minder dan 15 min in Oostende of Blankenberge.

Vanaf 69 EUR p.p.p.n. in Radisson Blu Brugge **** inclusief ontbijt.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijzen zijn vanafprijzen op basis van een dubbele bezetting in een 2-persoonskamer. Prijzen zijn volgens de vermelde verblijfsformule. Verblijfstaksen zijn niet inbegrepen en moeten ter plaatse betaald worden.

Deze aanbiedingen vallen onder de reisvoorwaarden van TUI en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.