Citytrip Praag – Gouden Stad aan de Moldau (4 dagen – 3 nachten).
De Tsjechische hoofdstad Praag heeft enorm veel te bieden. Eerst en vooral is deze ‘Gouden Stad’ gekend voor de prachtige historische architectuur. Verschillende bouwstijlen als romantiek, gotiek, neoclassicisme en rococo zijn er goed bewaard gebleven. Breng daarnaast zeker een bezoek aan de Praagse Burcht, het grootste burchtcomplex ter wereld. Praag wordt verder ook wel de ‘groenste stad ter wereld’ genoemd. Aan beide kanten van de Moldau, die Praag in twee verdeelt, vindt u namelijk talloze parken en tuinen. Met niet minder dan 28 brouwerijen is Praag bovendien gekend omwille van het vele bier dat er gedronken wordt. Goed of slecht weer, uw tijd in Praag zal sowieso te kort zijn om de stad in al haar facetten te leren kennen. Boek snel uw citytrip naar de veelzijdige Tsjechische hoofdstad!

Een 4-daagse Prague Card, waarmee u onbeperkt gebruik maakt van het openbaar vervoer, inclusief de Airport Express, en toegang krijgt tot meer dan 50 bezienswaardigheden, is inbegrepen.

209 EUR per persoon (4d/3n) inclusief ontbijtbuffet

Hotel Lunik ***

Hotel Lunik is een traditioneel familiehotel dat al bestaat sinds 1924. Het is rustig gelegen in een residentiële wijk, vlak bij het historische centrum van Praag. 2 metrohaltes liggen op 200 m van het hotel. Het hotel omvat 35 kamers (16 m²) voorzien het nodige moderne comfort. Ze zijn uitgerust met een badkamer met douche en haardroger, tv, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. Wifi is daarnaast in het hele hotel gratis beschikbaar.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer. Verblijf is inclusief ontbijtbuffet.

Verblijfstaksen van ca. 0,6 EUR p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

Deze citytrip Praag valt onder de reisvoorwaarden van Transeurope en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.