Champagnecruise van Barcelona naar Malaga (8 dagen – 7 nachten).
Van 10 tot 17 oktober 2020 vaart de SeaDream I van Barcelona naar Malaga tijdens een exclusieve champagnecruise. U krijgt de unieke kans om te proeven van de smaken en de geschiedenis van enkele van de meest gerenommeerde champagnehuizen ter wereld. De vertegenwoordigers van deze champagnehuizen varen uiteraard mee met het jacht. Tijdens de cruise krijgt u het gezelschap van Hatt et Söner en Agrapart & Fils. Enkele proeverijen en ook 2 keer een Winemakers Dinner, waarbij het diner aan boord volledig in het teken staat van enkel de beste champagne, zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Vaarroute: Barcelona → Palma de Mallorca → Ibiza → Cartagena → Puerto Banus, Marbella → Gibraltar → Malaga.

Vanaf 4.070 EUR per persoon in een Yacht Club Stateroom Deck 2

SeaDream Yacht Club

De rederij SeaDream Yacht Club staat voor uiterst persoonlijke service en all-inclusive luxe. Ze heeft 2 boetiekschepen in vaart, de SeaDream I en SeaDream II, elk met slechts 56 kajuiten. Met deze rederij verblijft u niet op een cruiseschip, maar op een jacht. Dankzij de kleinschalige schepen meert u aan in kleinere havens. Dat zorgt dan weer voor een vollere beleving van de bestemming.

Gasten worden bij inscheping meteen verwelkomd door de kapitein met een cocktail en hapjes. De faciliteiten aan boord geven alleen maar blijk van luxe. Balinese bedden op het dek om ‘s nachts onder de sterren te slapen, een golfsimulator, een zoutwaterzwembad dat ‘s avonds een openluchtcinema wordt… Uniek is ook het ‘Watersport Marina Platform’. Dat wordt geopend van zodra het jacht aanmeert. Kajakken, peddelen, snorkelen… Het zijn maar enkele van de vele watersporten die dan mogelijk zijn.

Naast deze unieke champagnecruise biedt SeaDream Yacht Club ook wijncruises aan. Ook voor luxueuze, kleinschalige cruises in de Caraïben, de Middellandse Zee en transatlantische cruises bent u bij hen aan het juiste adres. Interesse? Neem dan snel contact op met onze Cruise Travel Agent 2019 Dominique via 03 808 38 94 of dominique.hardeel@omniatravel.be

Inbegrepen

 • 7 nachten in een Yacht Club Stateroom Deck 2
 • verblijf op basis van all-inclusive aan boord: alle maaltijden en dranken, waaronder open bar en begeleidende wijnen bij lunch en diner
 • ruim aanbod watersporten en entertainment
 • proeverij en Winemakers Dinner Hatt et Söner
 • proeverij en Winemakers Dinner Agrapart & Fils
 • fooien
 • havengelden

Niet inbegrepen

 • heenreis naar Barcelona en terugreis vanuit Malaga
 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
 • een reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is per persoon bij verblijf in een Yacht Club Stateroom Deck 2 met dubbele bezetting.

Deze champagnecruise valt onder de reisvoorwaarden van SeaDream Yacht Club en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. De foto’s in deze aanbieding zijn van SeaDream Yacht Club.