Buitengewone overnachting in Namen.
Namen, hoofdstad van Wallonië, ligt aan de samenvloeiing van de Samber en de Maas. Hoog boven de vele straatjes en steegjes torent de Citadel uit, hét kenmerk van de stad. Wie de beklimming aandurft, of het treintje tot boven neemt, wordt beloond met een prachtig zicht over Namen. Het centrum van de stad is met het vele bouwkundige erfgoed, de leuke boetieks en de trendy bars goed voor uren slenterplezier. Wie Namen ook eens vanuit een ander perspectief wil ontdekken, kan kiezen voor een boottocht. Ook in de omgeving van de stad valt er heel wat te bezoeken en te beleven. Zo is er het Museum van de Aardbei in Wépion of zijn er de prachtige 18de-eeuwse tuinen van Annevoie. Voor uw citytrip in Namen tippen wij graag een uniek historisch hotel als buitengewoon verblijfsadres.

Les Tanneurs de Namur ****

Les Tanneurs de Namur is een buitengewoon 4-sterrenhotel, vlak bij het oude gedeelte van de stad en het punt waar Samber en Maas samenkomen. Het hotel bestaat uit maar liefst 15 gebouwen uit de 17de eeuw die werden samengevoegd tot een uniek historisch decor. Alle 35 kamers werden warm en charmant aangekleed en zijn uniek. Het hotel heeft daarnaast een gastronomisch restaurant en een grillrestaurant. Gastronomische arrangementen zijn dus mogelijk. Het hotel heeft ook een kleine parking.

Vanaf 110 EUR per nacht in een standaard 2-persoonskamer, inclusief ontbijt.

Wilt u Namen graag op een andere manier ontdekken?

Geen probleem, naast uw hotelreservatie kunnen wij ook zorgen voor een offerte op maat inclusief een aantal leuke activiteiten. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Neem contact op met uw Omnia Travel reiskantoor voor meer informatie of vraag via de knop hieronder uw vrijblijvende offerte aan.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending
Boek hier uw hotel in Namen online

Wilt u Namen graag met een groep vrienden of collega’s ontdekken?

Geen probleem, ons departement groepsreizen & incentives kan ook voor u een offerte op maat uitwerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een seminarie in Hotel Les Tanneurs de Namur? Of liever in groep de citadel beklimmen? Alles is mogelijk. Neem contact op met focusflanders@omniatravel.be.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De vanafprijs is op basis van het aangegeven kamertype en de vermelde verblijfsformule. Verblijfstaksen zijn niet inbegrepen en moeten ter plaatse betaald worden.

Deze aanbieding ‘Buitengewone overnachting in Namen’ valt onder de reisvoorwaarden van Gallia en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.