Boek nu uw zomervakantie 2020.
Wie volgend jaar een verre reis gepland heeft, zoals een rondreis in Noord-Amerika of een safari in Afrika, maakt best nu zijn of haar plannen concreet. Ook voor wie volgende zomer liever een auto- of vliegvakantie doet, loont het om al te boeken. Sinds eind oktober is het aanbod voor zomer 2020 namelijk boekbaar, waaronder dat van TUI, VIP Selection en Pegase. Ook het aanbod van Caractère is ondertussen beschikbaar. Er lopen bovendien tal van leuke vroegboekacties, met o.a. tot 16/12 gratis luchthavenvervoer en kortingen die kunnen oplopen tot 700 EUR per persoon. Neem dus snel contact op met één van onze reiskantoren om te profiteren van de vroegboekacties en -voordelen.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Op reis met kinderen?

Ook voor families met kinderen is nu het ideale moment om hun zomervakantie 2020 te boeken. Heel wat reispartners bieden namelijk mooie kortingen. Zo vliegen kinderen bij TUI gratis tijdens de schoolvakanties (zolang de voorraad strekt, actie onder voorwaarden).

Hebt u jonge kinderen en twijfelt u om een langere rondreis te doen? Weet dan dat verschillende reispartners speciale programma’s op maat voor families met (jonge) kinderen uitwerken. Senegal, Egypte, Indonesië, Zuid-Afrika, Peru, Thailand, Japan, Ierland… Het zijn slechts enkele mogelijkheden. Contacteer gerust één van onze reiskantoren voor meer informatie.