Welkom op onze website

Home/Reizen in groep - Groepsreizen/Schoolreizen & Educatieve groepsreizen
Schoolreizen & Educatieve groepsreizen 2017-05-22T11:26:36+00:00

Een schoolreis is niet zomaar een reis het is een levenslange herinnering.

ons aanbod
  • Win een dagtrip. Bestemming naar keuze ! Actie 2017-2018

Win een dagtrip. Bestemming naar keuze! Actie 2017-2018.

Win een dagtrip: Boek uw schoolreis, GWP, studiereis bij Omnia Travel en maak kans om een dagtrip naar keuze te winnen [...]

  • Schoolreis - Studiereis Albanië: avontuur, cultuur, natuur

Schoolreis – Studiereis Albanië: avontuur, cultuur, natuur

Beleef in één week een onvergetelijke reis in een land dat nog maar een kwarteeuw geleden uit het isolement trad. Ontdek [...]

  • Schoolreis Budapest

Budapest “Parijs aan de Donau” – schoolreis – studiereis

Het gezellige Buda en moderne Pest liggen tegenover elkaar gescheiden door de Donau. Een unieke mengeling van Renaissance, Jugendstil, Neo-classicisme, Barok [...]

  • Schoolreis - studiereis Krakau en Auschwitz - een confrontatie

Schoolreis – studiereis Krakau en Auschwitz – een confrontatie

De vroegere hoofdstad van Polen combineren met een bezoek aan Auschwitz is confronterend. Krakau bruist van leven, getuigt van een schitterende [...]

  • Schoolreis Golf van Biskaje - Bordeaux en Baskenland

Schoolreis Golf van Biskaje – Bordeaux en Baskenland

Deze wat minder gekende streek ten zuiden van Bordeaux en het Noorden van Spanje heeft heel wat te bieden. Prachtige stranden, [...]

  • Schoolreis Rome - Trevi fontein

Schoolreis Rome : beleef uw geschiedenisboek “in real”!

Geen enkele stad ter wereld wordt zo getekend door haar geschiedenis als het meer dan 2700 jaar oude Rome. Ooit was [...]

  • Schoolreis Sicilie - De Concordia tempel in Agrigento

Schoolreis Sicilië: passie, mythes, cultuur, traditie en gastronomie in overvloed.

De temperamentvolle Siciliaan heet u welkom. Zijn eiland zal u charmeren met klassieke tempels en paleizen, vrolijke mediterrane steden. De overweldigende [...]

  • Schoolreis naar Dublin - typische deuren

Schoolreis naar Dublin en omgeving

Dublin is een moderne bruisende stad waar de hedendaagse architectuur, muziekscene en boeiende getuigen van een roemrijk verleden hand in hand [...]

ons aanbod
Tips voor reisbegeleiders

Buitenlandse studiereis, GWP, schoolreis, werkweek ?

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed service.
ID. Gent - Londen
Al jaren lang maken wij gebruik van Omnia Travel voor onze driedaagse. We doen op hen beroep omdat ze rekening houden met onze wensen.
HVDP. Gent - Parijs
We gingen voor het eerst met Omnia Travel op reis: we kregen een vlotte begeleiding, het hotel was centraal gelegen en keurig. De samenwerking met de chauffeur was bijzonder aangenaam. Een aanrader.
EN. Brussel - Praag
Reeds verschillende jaren organiseert het reisbureau GWP’s voor onze school naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Uitstekende prijszetting, correcte en snelle contacten, uitgebreid aanbod. Zeker aan te raden.
PC. Eeklo - Barcelona
Wij trokken naar Londen om de artistieke parels van deze stad te verkennen. De samenwerking met Omnia Travel was super goed: scherpe prijzen, prijs kwaliteit, goede communicatie en uitstekende dienstverlening. De vrijheid die je als organisator houdt om het programma te regelen is een absoluut pluspunt.
DT. Asse - Londen
Ik sta erop mijn waardering uit te spreken voor de vlotte afhandeling van onze reis door Omnia Travel. We dachten ons voorschot ad 10.000 € te verliezen in het Squatra failissement, hete was even bang afwachten maar Omnia Travel nam dit volledig op zich! Ik wil u danken voor de aangename leerrijke reis die onze leerlingen hebben meegemaakt
EN. Antwerpen - Griekenland
Omnia organiseert uw schoolreis tot in de puntjes. Alles wordt op voorhand goed en duidelijk besproken, tijdens de reis zijn er dus geen verrassingen meer. Alle reisdocumenten zijn prima in orde. Ook nadien is er nog een goede opvolging, vb. bij de opvolging van de annulatieverzekering.
EVDP. Mechelen - Griekenland
Omnia Travel organiseert al enkele jaren onze Parijsreis. Samen zoeken we naar de beste mogelijkheden om de groep zo veel mogelijk aan te bieden aan democratische prijzen. De organisatie door Onmia Travel verloopt vlekkeloos en alle papieren zijn steeds op tijd en in orde. Een echte aanrader!
MDK. Evergem - Parijs
We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Onze trip naar Amsterdam was zeer geslaagd.
DB. Lier - Amsterdam
Alles is goed verlopen. We hebben een fijne Parijsreis gehad. Alleen spijtig dat we de Eiffeltoren niet op konden. Hopelijk lukt het volgend jaar. Tot dan !
EV. Mortsel - Parijs
Omnia Travel organiseert vlot uw reis van begin tot einde . Alle documenten op tijd bezorgd zodat u met een zeker gevoel aan de reis kan beginnen. Ook voor de metrotickets en boekingen van excursies kan u bij Omnia terecht. Bovendien zijn ze te allen tijde vlot aanspreekbaar voor al uw vragen.
MK. Veurne - Parijs
Sterke communicatie met de verantwoordelijke van de school. Vlotte samenwerking betreffende uitwerking van het programma. Documenten keurig en op tijd opgestuurd.
HD. Aalst - Kopenhagen
Net zoals voorgaande jaren deden we beroep voor onze studiereis met de studenten van de KU Leuven, afdeling Gent op Omnia Travel. Het werd een onvergetelijke reis naar Berlijn waarbij alles zeer vlot verliep. En dit alles dankzij de voorbereiding van jullie! Hopelijk tot volgend jaar!
GH. Gent - Berlijn
Ondanks de zeer moeilijke omstandigheden vlak voor het vertrek (gecancelde vluchten en gewijzigde reisroutes ten gevolge van de aanslagen in Brussel) werd onze reis toch nog een fantastische ervaring dankzij de zeer professionele aanpak van Katrien, onze agente bij Omnia Travel. Een verdiende dikke pluim aan Omnia!
CI. Roeselare - Barcelona
Prima organisatie, alles degelijk geregeld, hotels en maaltijden goed tot zeer goed ervaren. Geen klachten van de leerlingen gehoord i.v.m. de accommodaties.
AH. Gent - Polen
Dynamische en goede opvolging van het dossier met iedere keer aanpassingen naar onze wensen. Dit was een toffe Londenreis die goed georganiseerd was en ons enkele grijze haren heeft bespaard.
CE. Anderlecht - Londen
Dank zij Omnia Travel was Rome een groot cultureel plezier zonder zorgen.
NV. Diest - Italië
Vlotte service. Zeer klantvriendelijk en goede prijzen voor groepsreizen.
AM. Oostende - New York
We hebben een heel leuke Sicilië reis achter de rug. Alleen het weer zat niet zo mee tijdens 3 van de 6 dagen. Maar dat kan zelf Omnia Travel niet veranderen…
EDC. Brugge - Sicilië
De Italiëreis was gewoon super. De leerlingen waren enthousiast over de reis. Bedankt oprecht voor de begeleiding.
BW. Lokeren - Italië
Ik wens U in ieder geval nogmaals hartelijk te danken voor de uitstekende samenwerking en de enorme inspanningen om voor alles een gepaste oplossing te vinden ( grotere bus, alle toegangen…). Dat kon in geen geval beter !!!
HR. Buggenhout - Milaan
Wij genoten van een zeer geslaagde Amsterdamreis dankzij Omnia Travel. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
PP. Torhout - Amsterdam
Door de aanslagen dachten wij dat onze laatstejaars Griekenlandreis in het water viel. Niets daarvan zei Omnia, ze lieten ons vanuit München vertrekken, zetten prompt en op hun kosten een bus in naar München. De reis zelf verliep schitterend. De hotelkwaliteit was boven onze verwachting. Prima organisatie. Tot de volgende reis !
LVDW. Leopoldsburg - Griekenland

ONS AANBOD SCHOOLREIZEN

Gebruik de reisprogramma’s die wij u hier voorstellen als inspiratiebron bij de organisatie van uw groepsreis. U vindt hier slechts een beperkte keuze uit de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Prijzen staan er niet bij vermeld, ten hoogste hier en daar een richtprijs. Het is namelijk niet mogelijk prijzen te geven zonder weet te hebben van de reisperiode, de gewenste excursies, de logies, het vervoer enz…

Aarzel niet ons te contacteren met uw reisplannen wij maken u ZEER SNEL EEN OFFERTE met correcte en aan uw reis aangepaste prijs.

ONZE VISIE

Al reizend krijgt iedereen, die met een open blik de wereld wil zien, de kans om de culturele rijkdom van de andere te ontdekken, te waarderen, te proeven. Vooroordelen over cultuur, land, ras, godsdienst smelten weg. Het ruimer denken groeit.

Reizen is studie in beweging (Pierson).

Wij bij Omnia Travel beseffen dit maar al te goed en bieden, dankzij een lange ervaring, educatieve groepsreizen / schoolreizen aan die zowel qua inhoud als qua organisatie deze verrijking invullen.
Veiligheid en zekerheid staan voorop. Hiervoor staan ervaren medewerkers en een goede legale onderbouw als erkende reisorganisator garant.

ONZE AANPAK

We zijn steeds op zoek naar nieuwe bestemmingen en reisformules. De tabel veilige bestemmingen verandert voortdurend, spijtig genoeg. Anderzijds zijn er steeds meer en meer bestemmingen die voor iedereen toegankelijk worden. Toegankelijk qua budget bv door dalende vervoerprijzen of qua bestemming door stabiliteit die terugkeert.

Uw feedback ,onze ervaring en geactualiseerde informatie laat toe om het aanbod jaar na jaar te verbeteren en te verfijnen.

Zowel u als wij streven enthousiast om samen en binnen uw budget, de ideale reis te maken voor uw groep. Wij bundelen uw wensen met onze ervaring en geven dit op een professionele wijze vorm. Hiervoor doen wij een beroep op streng geselecteerde en betrouwbare partners in binnen- en buitenland.

Voor, tijdens en na de reis staat de volledige groep van Omnia Travel aan uw zijde. Dit is geen holle slagzin. De talrijke groepen die op ons een beroep doen kunnen hiervan getuigen.

Niet alleen jongeren gaan met ons op reis!

Inderdaad, reeds vele jaren werken wij samen aan de reizen voor scholen, universiteiten, hogescholen en groepen van het volwassenen onderwijs. Meer en meer groepen volwassenen van verenigingen buiten de educatieve sector doen beroep op onze diensten voor de organisatie van hun reis in groep.

De programma’s die wij u hier voorstellen kunnen perfect worden aangepast met een accommodatie van hogere categorie.

Wij doen beroep op onze jarenlange ervaring met groepsreizen en onze goed geselecteerde internationale en nationale partners om samen met u dé reis uit te werken die echt voldoet aan de verwachtingen en het budget van uw groep.

Voor elke reis die u ons toevertrouwd staan we voor, tijdens en na de reis voor u klaar.

ONTMOET HET SCHOOLREIZEN TEAM

Jan Van den Abeele
Jan Van den AbeeleSchoolreizen
09 269 90 61
Robbie Verhelle
Robbie VerhelleSchoolreizen
09 269 90 72
Katrien Goessaert
Katrien GoessaertSchoolreizen
09 269 90 73
Michel Van Lerberghe
Michel Van LerbergheSchoolreizen
09 269 90 67