Ga mee op cruise met dit elegante schip en ontdek de mooiste eilanden van Kroatië en hun rijke geschiedenis.

Vanaf 799 € per persoon in een tweepersoonkajuit

Uw verblijfsplaats

De M/S SPLENDID, die gebouwd is in 2014, is een 38,5 meter lange en 8 meter brede boot met een capaciteit van 19 kajuiten, die geschikt zijn voor maximum 38 passagiers en 5 bemanningsleden.
De kajuiten zijn verdeeld over 3 dekken: standaard- en hoofddekken. Er zijn 8 standaardkajuiten en 11 kajuiten op de hoofddekken (main en upper). Ze zijn allen voorzien van airco, kluis, radio, veiligheidsvest, privébadkamer met douche en wc.  De standaardkajuiten hebben 1 patrijspoort en de hoofddekkajuiten beschikken over 1 raam. Enkel op het hoofddek zijn er enkele driepersoonskajuiten beschikbaar.

De M/S SPLENDID beschikt over een restaurant en een lounge met airco voorzien van een bar, lcd-tv en wifi.

Naast het restaurant is er ook een overdekt terras van 38m², uitgerust met tafels en stoelen die volledig geïsoleerd kunnen worden in geval van slecht weer.

Er is een 2de overdekt terras van 60m². Ten slotte is er een 3de zonneterras gelegen op het bovendek, met een capaciteit van 180m² met ligstoelen voor alle passagiers.

Er is een jacuzzi op het Sunny Deck.

Inbegrepen

 • Vluchten heen en terug met bestemming Dubrovnik
 • Verblijf in een standaardkajuit op het basisdek
 • Dagelijks ontbijtbuffet en 6 x 3-gangenlunch
 • Diensten van een Engelssprekende cruise director en zijn 4 à 5 bemanningsleden
 • Transfers tussen luchthaven/schip/luchthaven
 • Gratis Wifi aan boord
 • Professionele Engelstalige gids in Korcula, Hvar en Split

Niet inbegrepen

 • Haventaksen, 25 € per persoon/week, aan boord cash te betalen
 • Toegangskaarten voor het Mljet Nationaal Park (ca 15 € per persoon), bij de ingang van hte park te betalen indien u dit wenst te bezoeken
 • Fooien
 • Avondmalen – dranken en andere persoonlijke uitgaven.
 • Annulatie en bijstandsverzekering (25,20 € per persoon)
 • Bezoek aan Dubrovnik
 • Kajuit op het hoofddek – supplement 100 € per persoon.

Route

Dag 1: Dubrovnik

Onthaal aan de luchthaven van Dubrovnik, transfer naar de haven Gruz en boarding. Een welkomstdiner wordt u aangeboden*. Het is de gelegenheid om kennis te maken met de kapitein en de bemanning.  Overnachting in Dubrovnik.

* Indien de vlucht vertraging heeft, kunnen er wijzigingen in het programma aangebracht worden.

Dag 2: Dubrovnik -> Elafieteneilanden -> Mljet

Na het ontbijt vertrek naar het nationaal park van Mljet. Boottrip door de prachtige Elafieteneilanden, met onderweg een duikhalte. Lunch aan boord. Bij aankomst in Mljet vrije tijd om het park, het grote en kleine meer, het eiland St. Mary en zijn 12de-eeuwse benedictijnenklooster te ontdekken. Vrije avond. Overnachting in Mljet. (opgelet: inkomgelden voor het park niet inbegrepen ± €15).

Dag 3: Mljet -> Hvar

In de ochtend varen we richting het eiland Hvar*. Onderweg maken we een halte dicht bij het eiland Korcula om een duik te nemen. Lunch en nieuwe halte in één van de baaien. Het eiland Hvar behoort tot de bekendste eilanden van Kroatië en is de plaats van samenkomst van de internationale jetset. Bezoek aan Hvar met een lokale gids door de stad om de culturele en historische aspecten en hun manier van leven te ontdekken. Vrije avond. Overnachting in Hvar.

* De uren van aankomst en afvaart in Hvar hangen af van de havenautoriteiten.

Dag 4: Hvar -> Bol -> Split

Na het ontbijt vertrek naar Bol, beroemd om het mooiste strand van Kroatië: Zlatni Rat (goudkaap). Halte in Bol en vrije tijd in de stad. Na de lunch doortocht naar Split en aankomst in de namiddag. Split is het tweede grootste stedelijke centrum van Kroatië en is de hoofdplaats van de provincie Split-Dalmatië. De stad bestaat sinds ruim 1700 jaar en het historische stadscentrum staat sinds 1979 op de lijst van het culturele erfgoed van de UNESCO. De historische en culturele gebouwen zijn gelegen binnen de muren van het paleis van Diocletianus. Daarnaast vormt deze stad een belangrijke culturele attractie dankzij haar talrijke musea, het nationaal theater, oude kerken en andere archeologische sites. Rondleiding in de stad en bezoek aan het paleis van Diocletianus. Vrije avond. Overnachting in Split.

Dag 5: Split -> Pucisca (Eiland Brac)

Na het ontbijt vertrek naar het eiland Brac, duikhalte onderweg en navigatie richting Pucisca. Pucisca is het grootste dorp van het noorden van het eiland met een authentieke Middellandse Zeearchitectuur, een rustieke sfeer en witte stenen gevels. Pucisca is ook bekend vanwege zijn steengroeve. De stenen werden gebruikt voor onder andere de bouw van het Witte Huis in Washington DC en het parlementsgebouw in Wenen. De enige steenhouwersschool in Kroatië ligt in Pucisca, waar studenten kalksteen met traditionele en onconventionele werktuigen, die al eeuwenlang worden gebruikt, bewerken. Lunch aan boord en navigatie naar Omis. Vrije avond en overnachting in Pucisca.

Dag 6: Pucisca -> Korcula

Ontbijt en vertrek naar het eiland Korcula. Duikhalte onderweg voor de lunch en aankomst in Korcula in de namiddag. Stadsbezoek. Ontdek de stad met haar oude paleizen in Venetiaanse stijl en het kleine huisje waar Marco Polo geboren zou zijn. ’s Avonds vrije tijd om te dineren in één van de stadsrestaurantjes. Overnachting in Korcula.

Dag 7: Korcula -> Dubrovnik

Na het ontbijt trip door Mljet en de Elafieteneilanden met een duikhalte onderweg en lunch. Aankomst in Dubrovnik in de namiddag.  Het transport van waar de boot aangemeerd ligt tot de stadsmuur gebeurt per openbaar vervoer (ca 5min). Vrije tijd of mogelijkheid tot facultatieve excursie bezoek aan Dubrovnik of “Dubrovnik Countryside”. Overnachting in Dubrovnik.

Dag 8: Dubrovnik

Ontbijt. Wegens het late vertrek van de terugvlucht krijgt u nog vrije tijd om Dubrovnik en Cavtat zelf te bezoeken. Ook wordt er een facultatieve excursie naar het platteland van Dubrovnik voorgesteld (betalend). Transfer naar de luchthaven en terugvlucht.

Opmerking: de volgorde van de bezoeken kan wijzigen naargelang de volgorde van navigatie. Dit kan bepaald worden door weeromstandigheden en beslissingen van de kapitein. Inhoud blijft verzekerd.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

799 € per persoon op volgende vertrekdata: 29/04, 06/05 en 13/05/2017

Hebt u liever een latere afreisdatum: prijs vanaf 999 € per persoon – vraag vrijblijvend uw offerte aan.