Beste reiziger,

Niets geeft meer voldoening als een land of een regio individueel te ontdekken.
De V.S. leent zich uitstekend tot een dergelijke verkenning. Het is bovendien een reusachtig land, zodat men zich best beperkt tot een bepaalde regio om ten volle te kunnen genieten van de reis.
Om u een eind op weg te helpen bij het samenstellen van een rondreis heeft Omnia Travel een aantal van de meest gevraagde routes voor u uitgewerkt. Wenst u echter uw reis volledig naar maat te laten uitwerken, geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer inlichtingen 016 24 38 10 of via mail, vakantiereizen@omniatravel.be. Indien u een offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u vooraf zoveel mogelijk details te vermelden: gewenste reisdata, aantal personen, al dan niet met vlucht, route, ...

 

MapUSA.jpg

CITY TRIP NEW YORK
New York_Central Park  

Deze stad is een echte droombestemming !
U vindt hier immers voor elk wat wils: cultuur, natuur, bruisend stads- en nachtleven, ...
Ontdek via Omnia Travel deze " City that never sleeps " !

PIJLwit_oranje.jpg Meer...

FLORIDA - 14 NACHTEN

FloridaDisney.jpg Een ontspannende rondreis door de Sunshine State.
U maakt kennis met het beste wat Florida te bieden heeft: pretparken, natuur, stranden , Art Deco en ... hier en daar een vleugje Caraïbische sfeer !
PIJLwit_oranje.jpg  Meer ...

THE ROCKY MOUNTAINS - 14 NACHTEN

RockiesMtRushmore.jpg

Een ontdekkingsreis door een uniek stuk Amerika, met veel natuur zoals het Custer State Park met de kudden buffels, de presidenten bij Mount Rushmore, de geisers in Yellowstone en Grand Teton.  Een gebied vol western-cultuur bovendien, zoals in Cody.

PIJLwit_oranje.jpg Meer ...

EAST COAST - 11 NACHTEN
FotoStatueOfLiberty.jpg

In het Oosten van de V.S. werd de ‘American Dream’ geboren, sinds de aankomst van de Mayflower in 1620, in de buurt van Boston. Het Oosten is compacter dan het Westen, maar biedt een evenredig aantal verschillende landschappen en bezienswaardigheden. En het heeft natuurlijk de twee bekendste metropolen: New York en Washington D.C.
PIJLwit_oranje.jpg  Meer ...

WESTERN CLASSIC - 15 NACHTEN

ClassicFotoMonumentValley.jpg

Een klassieke rondreis door de nationale parken van California, Utah en Arizona, gecombineerd met tot de verbeelding sprekende steden als San Francisco, Los Angeles en het altijd bruisende Las Vegas. Deze route biedt u de mogelijkheid hotels te boeken die vlakbij de parken en bezienswaardigheden gelegen zijn. Dergelijke rondreis kan tot 25% goedkoper zijn als een gelijkaardige route in de brochure van een touroperator.
PIJLwit_oranje.jpg  Meer ...

THE DEEP SOUTH - 14 NACHTEN

PlantationHouse.jpg

Deze rondreis voert u door het diepe zuiden van de Verenigde staten, door Texas en Louisiana, een afwisseling van cowboys, Jazz en katoenplantages. Stoomboten en grootse huizen met witte zuilen en de Cajun-keuken, met de typisch zuiderse gastvrijheid.

PIJLwit_oranje.jpg  Meer ...

OP WESTERNAVONTUUR BIJ VLAMINGEN.
Hideout Lodge   Ergens aan de uitlopers van de Rocky Mountains, samen met ervaren cowboys drijf je een kudde via een oude posttrail over een rotsachtige heuvelkam. The Hideout heeft dankzij de kwaliteit van zijn onthaal in de Guest en Dude Ranch sector een sterke reputatie opgebouwd. Dit is een unieke combinatie van echt cowboyleven met de verwachtingen van de hedendaagse levensgenieter.
PIJLwit_oranje.jpg Meer...