BOEK HIER UW LOW COST VLUCHT ONLINE
Klik hier
  • Het grote voordeel van het vliegen met low cost maatschappijen zijn de interessante tarieven. Verwacht aan boord geen uitgebreide service of veel comfort. Consumpties zijn niet in de prijs begrepen, maar zijn te koop aan boord. Er wordt vaak gevlogen op kleinere, regionale luchthavens die niet zo centraal gelegen zijn. Een kleinere luchthaven biedt anderzijds wel een tijdsvoordeel doordat vertrek en aankomst sneller verlopen. De low cost maatschappijen leggen beperkingen op voor het meenemen van bagage. Als u bagage wenst in te checken moet u afhankelijk van de maatschappij, bijbetalen. Wij adviseren u daarom steeds de specifieke voorwaarden hieromtrent na te lezen op de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.
  • Sommige maatschappijen verplichten u om vooraf online in te checken, de boarding pass uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.
  • Nog even dit! Onze low cost online boekingsmodule toont in "zoek resultaat" een overzicht van de verschillende tariefmogelijkheden en vertrekuren voor zowel de heen- als de terugvlucht. Als u uw keuze hebt geselecteerd ziet u bij "boek vlucht" in eerste instantie het correcte tarief van de vlucht, maar volgen er mogelijk nog toeslagen voor bagage, versneld boarden (indien gewenst) en kosten voor het gebruik van een kredietkaart.
  • Voorbeelden van lowcost-maatschappijen zijn: Manx2, Darwin-Airline, TUIfly, Brussels Airlines, Jet4you, BMI, Air Asia, AirTran, Bahrain Air, Southwest, Sverigeflyg, Carpatair, Fire Flyz, Tiger Airways, Blue Islands, Thomas Cook Airlines, Blu-Express, Direktflyg, Air Berlin, Inter Sky, Airlinair, Germanwings, Aer Lingus, Flybe, Aer Arann, EasyJet, BMIbaby, Blue1, AirArabia, Ryanair, Norwegian, Meridiana, Jetair, Wizzair, Windjet, Vueling, Transavia, Smart Wings, Air Finland, Spirit Air, Monarch Airlines, Condor, JetStar, Nextjet, Aegean Airlines, Cimber, West Jet, Virgin America, Air Italia, Royal Air Maroc.