Verblijf * Kampeervakantie

Zoek en boek hier uw luxe kampeervakantie
Land van bestemming:
Aantal nachten:
Aankomst op: Select Date
 
In exclusiviteit voor de Belgische markt: het campingprogramma van Roan.
Het aanbod omvat een verblijf in uiterst comfortabele stacaravans en bungalowtenten op meer dan 30 topcampings/-vakantiedorpen, vnl. in Frankrijk, Italië, Kroatië en Slovenië. Alleen de best beheerde en verzorgde campings met uitgebreide faciliteiten zoals zwembad(en), sportterrein(en), restaurant(s), bar(s) en shoppingmogelijkheden komen in aanmerking voor opname in de brochures.

Verblijven bij Roan is in niets te vergelijken met het idee dat we doorgaans hebben bij het begrip "kamperen". Zo zijn de prachtige stacaravans met terras (nooit langer in gebruik dan 3 jaar!) steeds uitgerust met ruime slaapvertrekken, aparte badkamer, volledig ingerichte keuken, satelliet TV, airco, BBQ, ...

Op elke camping wordt u bovendien het hele seizoen onthaald door een ervaren en enthousiast onthaalteam van Roan. Zij zorgen voor een zorgeloos verblijf van de gasten.

Roan Specials:
Gratis vakantiedagen tijdens het laagseizoen (7=5, 7=6, 14=11 en 21=14) én tijdens de eerste week van juli en de laatste week van augustus.
 
Roan
Nuttige informatie over Roan

VERANDA of TERRAS?
Attentie! Nederlanders en Vlamingen spreken niet altijd dezelfde taal. De betekenis van sommige Nederlandse woorden en benamingen kan al eens verschillen tussen Nederland en België. Eén van die verschillen in betekenis is bijvoorbeeld, dat wanneer het over de beschrijving gaat van de stacaravans, men in Nederland spreekt over "veranda" terwijl men het in België in dergelijke gevallen over een "terras" heeft. Geen enkele stacaravan beschikt over wat Vlamingen een "veranda" noemen, maar dus wel over een al dan niet overdekt terras !

 

ACCOMMODATIE
De accommodaties zijn eigendom van de camping of van een erkende campingorganisator. Deze accommodaties zijn zorgvoldig door Allcamps geselecteerd en worden geregeld door hun medewerkers bezocht zodat de permanente kwaliteit ervan kan gewaarborgd blijven. Het beheer van de accommodaties is in handen van de campingbeheerder, gastheer en/of gastvrouw op de camping. Elk technisch probleem zal door hen opgelost worden.

 

AANKOMST en VERTREK
In de reisdocumenten die u worden toegestuurd vindt u de aanwijzingen en aanbevelingen ivm aankomst - en vertrektijd. Weet u vooraf dat u later zal toekomen dan vragen wij u vriendelijk ons hierover tijdig informeren. Wij geven dit graag voor u door aan de camping om ongemakken bij aankomst te vermijden.

 

WAARBORG
Bij aankomst betaalt u meestal een waarborg aan de campingreceptie of het onthaal ter plaatse. Deze ontvangt u terug indien u uw accommadatie bij vertrek weer in dezelfde staat achterlaat als waarin u deze ontvangen heeft. In sommige gevallen ontvangt u echter alleen de waarborg terug indien u binnen de vastgestelde vertrektijden vertrekt. Het bedrag van de waarborg vindt u terug in de reisdocumenten die u voor vertrek ontvangt. Houdt u er rekening mee dat de waarborgsom meestal contant voldaan dient te worden.

 

EINDSCHOONMAAK
Bij sommige accommodaties is de eindschoonmaak inclusief. Bij andere dient u dit zelf te verzorgen of er supplementair voor te betalen.

 

BARBECUE
Op de campingpagina's ziet u welke soorten barbecue zijn toegestaan: HK(houtskool, G(gas), E(electriciteit). Bij enkele accommodaties is er een gratis barbecue ter beschikking gedurende uw verblijf.

 

BABYBED
Bij veel accommodaties kunt u een babybed bijboeken. U dient zelf linnengoed voor het babybed mee te nemen. Soms past het babybed niet in de slaapkamer en dient dit in het woongedeelte geplaatst te worden.

 

HUISDIER
Indien u een huisdier wenst mee te nemen dient u dit bij uw boeking aan te geven. Niet op alle campings en in alle accomodaties zijn huisdieren toegestaan. Kijkt u op de campingpagina bij "Belangrijke info" of huisdieren zijn toegestaan.

 

ZWEMBROEK / BADMUTS
Op enkele campings (Italië en Frankrijk), is het verboden voor heren zogenaamde "shorts" te dragen. Zij dienen een strakke zwembroek te dragen, tevens is het op enkele campings verplicht een badmuts te dragen in het zwembad.

 

FACILITEITEN
Voor het gebruik van sommige faciliteiten dient u ter plaatse een toeslag te betalen.

 

BIJZETTENTJE
Bijzettentjes zijn slechts op enkele campings toegestaan. Een bijzettentje mag niet gebruikt worden om het maximum aantal toegestane personen in de accommodatie te overschrijden. Het kan ook zijn dat u ter plaatse extra moet betalen voor het plaatsen van een bijzettentje. De maximale grootte van een bijzettentje is 2 x 2 meter. Wenst u een bijzettentje mee te nemen raden wij u aan dit bij de boeking te vermelden.

 

SATELLIETTELEVISIE
Bijna in alle accommodaties is satelliettelevisie aanwezig. Dit wil echter niet altijd zeggen dat er ook Belgische en Nederlandse zenders te ontvangen zijn.

 

VOOR- en NASEIZOEN
In voor-en naseizoen kunt u genieten van uiterst scherpe prijzen en aanbiedingen. Soms zijn in deze perioden de faciliteiten maar gedeeltelijk beschikbaar (zwembad, shops, animatie ...), of zelfs geheel gesloten. Genoemde start- en einddata van o.a. zwembaden en animatie zijn onder voorbehoud.

 

MAXIMAAL AANTAL PERSONEN
Zowel op de campingpagina's als in de uitgebreide accommodatiebeschrijving kunt u lezen hoeveel personen zijn toegestaan. U dient het juist aantal personen op te geven bij uw boeking. Indien u het aantal toegestane personen per accommodatie overschijdt kan het zijn dat u de toegang geweigerd wordt.

 

PRIJZEN
In de prijstabellen van de campingpagina's kunt u de prijzen per accommodatie vinden. In deze prijzen zijn de personen inbegrepen, tenzij anders vermeldt. Verplichte toeslagen zoals eindschoonmaak, vindt u ook in de prijstabellen

 

BIJ TE BOEKEN EXTRA'S
Bij veel accommodaties kunt u extra's zoals een babybed e.d. bijboeken. Dit staat vermeld of u dit bij de boeking dient te betalen of ter plaatse.

 

REISDUUR en WISSELDAGEN
Voor veel accommodaties geldt een minimale verblijfsduur (in het hoogseizoen) en gelden er specifieke wisseldagen. In de prijstabellen kunt u de verblijfsduur en de wisseldagen vinden.

 

TOERISTENBELASTING
In sommige landen dient een toeristenbelasting betaald te worden. Of dit voor de door u gekozen accommodatie geldt en of u dit ter plaatse of bij uw boeking dient te betalen, kunt u zien in de prijstabel.

  
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp

 
Roan Comfort Camp