Beste reis-, tuinen- en groenliefhebber,
 
Houdt u van reizen en bent u op zoek naar inspiratie voor de eigen tuin? Of wilt u simpelweg genieten van het noeste werk van andere tuiniers?
Dan vindt u zeker uw gading in het nieuwe aanbod tuinreizen dat we samen met Landelijke Gilden organiseren.
Zowel klassieke bestemmingen met praaltuinen komen aan bod als reizen waarbij we meer aandacht schenken aan natuurbeleving.
 
Onze reisleiders worden geselecteerd voor hun specifieke ervaring en kennis van de gekozen bestemming.
Zo zal groenbeschrijver Paul Geerts zijn passie voor tuinen in Londen, Rome en de Dordogne graag met u delen.
Geert Derom, hoofdtuinman van de tuinen van Hoegaarden, neemt u mee naar de Champagnestreek terwijl tuinjournalist Jean Vanhoof u rondleidt in het verrassende Oostenrijk, het romantische Ierland of het authentieke Sicilië.
Maakt u tijdens het reizen graag een fikse wandeling? Ga dan met Anne Vandenborre mee naar de Azoren of kies voor meer avontuur met onze nieuwste begeleider en bekende Vlaming Bartel Van Riet in Schotland.
De Loirestreek en Devon & Cornwall liggen in de deskundige handen van groenjournalist Marc Verachtert, net als de reizen in eigen land, Altembrouck en de Japanse cultuurtuinreis.
Mag de nadruk liggen op de ecologische aspecten van tuinieren, dan is Paul Janssen de aangewezen man om u in Somerset & Dorset te vergezellen.
 
U merkt het, het aanbod is zo divers dat uw ideale tuinreis binnen handbereik ligt.
 
Jan Van Steen
Algemeen Directeur Omnia Travel