SLogo KBC  

Voordeel KBC-Kredietkaart Gold Flex & Platinum Flex

  Gratis hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen bij Omnia Travel voor de
KBC-Kredietkaart Gold Flex & Platinum Flex houders

Omnia Travel biedt extra voordelen aan klanten met een KBC-Kredietkaart Gold Flex & Platinum Flex.

Per schijf van 2.500 EUR voor de aankoop van een touroperatorreis bij Omnia Travel, krijgt u een waardebon, geldig voor 1 hotelovernachting in België met ontbijt voor 2 personen, te kiezen uit een aangeboden selectie: een citytrip weekendje in Brussel, een ‘gezellig uitje’ in Limburg, aan zee of Wallonië?

Om van dit voordeel te genieten, kan u uitsluitend boeken in één van de Omnia Travel kantoren, gelegen in Leuven, Hasselt, Roeselare, Brussel, Antwerpen en Gent. En vanzelfsprekend betaalt u minstens het voorschot van uw reis met uw KBC-Kredietkaart Gold Flex & Platinum Flex.

Waardebonnen verdienen

Voor elke schijf van 2.500 EUR die u besteedt voor de aankoop van een reis, uit de selectie van touroperators(*), in 1 van de Omnia Travel kantoren, krijgt u een waardebon die recht geeft op een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt in 1 van de hotels die meewerken aan deze actie.

 

 

 

 

(*) Thomas Cook en Pegase - Jetair en Vip Selection - Club Med - Rainbow - Arthema - Anders dan Anders - Euram - Transeurope - Caractère - Gallia - MSC Cruises - Cruise Travel - Omnia Travel Tuinreizen.

Verg. 1121

Waardebonnen gebruiken

De waardebonnen kunnen enkel gebruikt worden in het Omnia Travel-kantoor  waar ze zijn uitgegeven, ter betaling van overnachtingen in de hotels die op het moment van de reservatie vermeld staan in de lijst van deelnemende hotels volgens de voorwaarden die vermeld staan op de waardebon.

Hoe gaat u te werk ?

  • Maak alvast uw keuze uit de lijst van de beschikbare hotels.
  • Reserveer uw overnachting in het kantoor dat op de bon vermeld staat. Dit kan ook telefonisch of via mail.
  • Omnia Travel zal de reservatie voor u in het hotel vastleggen en u, in ruil voor uw waardebon, een voucher geven die u bij aankomst in het hotel dient af te geven.